Cremos, rece și bun, Tiramisu este o idee excelenta pentru un dulce de vara.
Cremos, rece și bun, Tiramisu este o idee excelentă pentru un dulce de vară.
Am bătut albușurile spuma și am adăugat 4 linguri de zahăr, după care le am integrat și pe acestea ca la blat, mixând câteva minute. Separat, am mixat gălbenușurile cu restul de zahar și aromele (amaretto, vanilie sau ce preferați, eu am optat pentru vișinată) pana s-a făcut crema și s-a dizolvat din zahar. Am adăugat mascarpone și am mixat ușor un minut pana s-a integrat complet. Am adăugat albușurile spumă și am renunțat la mixer, amestecând ușor cu un tel sau o spatula.
Într-o tava potrivită (încercați înainte sa aproximati cum vor încăpea pișcoturile) am pus un strat de pișcoturi înmuiate în cafea îndulcita, apoi un strat de crema și am repetat operațiunea cu cel de al doilea strat. Deasupra am presărat cacao și am lăsat la rece.
Nu am avut Amaretto și am făcut o mica improvizație cu esență de migdale și cu un shot de visinată dulce pe care le am adăugat un cremă. După câteva ore, eventual o noapte de stat la rece este perfect
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii