Cremos, rece și bun, Tiramisu este o idee excelenta pentru un dulce de vara.
Cremos, rece și bun, Tiramisu este o idee excelentă pentru un dulce de vară.
Am bătut albușurile spuma și am adăugat 4 linguri de zahăr, după care le am integrat și pe acestea ca la blat, mixând câteva minute. Separat, am mixat gălbenușurile cu restul de zahar și aromele (amaretto, vanilie sau ce preferați, eu am optat pentru vișinată) pana s-a făcut crema și s-a dizolvat din zahar. Am adăugat mascarpone și am mixat ușor un minut pana s-a integrat complet. Am adăugat albușurile spumă și am renunțat la mixer, amestecând ușor cu un tel sau o spatula.
Într-o tava potrivită (încercați înainte sa aproximati cum vor încăpea pișcoturile) am pus un strat de pișcoturi înmuiate în cafea îndulcita, apoi un strat de crema și am repetat operațiunea cu cel de al doilea strat. Deasupra am presărat cacao și am lăsat la rece.
Nu am avut Amaretto și am făcut o mica improvizație cu esență de migdale și cu un shot de visinată dulce pe care le am adăugat un cremă. După câteva ore, eventual o noapte de stat la rece este perfect
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii