Tiramisu rețeta originală
Se freaca oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana se obtine un amestec cremos.Se adauga faina,apa si se fierbe compozitia la bain-marie,amestecand incontinuu,pana se ingroasa.Se lasa crema la racit.
In crema racita se adauga ciocolata rasa si frisca batuta bine si se amesteca usor
Se aseaza un rand de piscoturi,se pune un rand de crema,un rand de kiwi taiate rondele,continuand cu un alt rand de piscoturi,crema si kiwi.La sfarsit se pune un rand mai gros de crema si se orneaza cu cacao deasupra.Se lasa prajitura la rece pana in momentul servirii.
Mai simplu si mai rapid decat la Tiramisu rețeta originală
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii