Tiramisu rețeta originală
Smantana se pune intr-un vas marisor impreuna cu zaharul, nu tot pentru ca avem nevoie si la cafea(depinde cat vreti sa fie de dulce),dupa care puneti ouale unu cate unul mestecand in continu cu mixerul. Adaugati 1/3 cantitatea de coniac iar restul il puneti in cafea. Dupa ce ati adaugat coniacul trebuie sa mestecati pana cand compozitia se leaga bine.
cafeaua trebuie sa fie putin calduta pentru ca piscoturile sa nu traga prea multa cafea.
deci avem totul pregatit, se ia o tava(sa aiba in inaltine 4-5 cm).
piscoturile se trec prin cafea se aseaza in tava dupa ce ati obtinut un rand puneti crema si iarasi piscoturi si tot asa pana cand terminati compozitia, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală
la sfarsit se orneaza cu cacao pe deasupra.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii