Reteta de Tiramisu clasic. Tiramisu clasic reteta pas cu pas. Reteta de Tiramisu. Tiramisu reteta originala. Reteta clasica de Tiramisu.
Reteta de Tiramisu clasic o fac mereu cu oua proaspete de tara, de la parintii mei. Este simpla, delicioasa, fara coacere.
Se amestecă într-un vas gălbenuşurile cu zahărul pudră până ce se obține o cremă spumoasă.
Albușurile se bat energic cu putina sare până ce se obține o bezea ferma si lucioasa.
Brânza mascarpone se mixeaza cu galbenusurile spumoase si apoi se incorporeaza albuşurile bătute spuma. Obtinem o crema pufoasa si aerata.
Se prepară cafeaua la ibric, cafetieră sau esspresor și se lasă la răcorit.
Pişcoturile se însiropează în cafea, în care în prealabil s-a adăugat lichiorul.
Un vas sau tavă mai adâncă, se tapetează cu folie alimentară, apoi se întinde un strat de cremă, peste care se aşează un strat de pişcoturi însiropate. Se continuă astfel, până la epuizarea pişcoturilor şi a cremei. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă la rece, minim 3 ore.
Pudra de cacao se presară doar înainte de servire.
Incercati si voi reteta de Tiramisu clasic, este cea mai simpla varianta, delicioasa si usor de facut. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii