Tiramisu rețeta originală
Separati ouale si bateti galbenusurile cu zaharul folosind mixerul - uniti mascarpone si amestecati cu mare atentie - trebuie sa-l amestecati ft usor si sa ajungeti albusurile batute bine spuma tare cu multa atentie si cit mai delicat posibil
Insiropati ft putin savoiardi in cafea si asezati-i intr-un vas (eu folosesc yena), iar deasupra crema si tot asa un strat de biscuiti si unul de crema pina le terminati pe amaindoua. Deasupra spulberati cacao amara.
Il introduceti in frigider - il puteti servi cind s-a racit. Simplu, rapid si foarte bun asa cum il pregatesc eu, fara prea mari diferente fata de Tiramisu rețeta originală.
*Sfat - eu de obicei albusurile le inlocuiesc cu 250 g frisca batuta bine, are un gust mai deosebit, si-l puteti conserva 2-3 zile fara probleme (albusul se poate monta si poate lasa un lichid in vas) *spor la treaba*
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii