Tiramisu rețeta originală
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste apoi se adauga smantana. Albusurile se bat spuma un praf de sare apoi se adauga zaharul vanilat si cate un plic de praf de frisca si se adauga peste galbenusuri.
Piscoturile se insiropeaza cu cafeaua in care am adaugat esenta de rom, se asaza pe un platou,deasupra se pune crema se adauga inca un rand de piscoturi si iar crema. Se orneaza cu plicul de ness.
(L-am numit asa pentru ca e preferatul fetitei mele)
E mult mai simplu si mai rapid decat Tiramisu rețeta originală.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii