Tiramisu rețeta originală
Se face cafeaua se pune la racit si se adauga in ea esenta de migdale si o lingura de Angelli.
Galbenusurile le batem cu zaharul pina devine o pasta cremoasa, adaugam frisca batuta si mascarpone dupa ce s-a incorporat bine adaugam si lingura de Angelli.
Se inmoaie piscoturile in cafea se asaza un strat de piscot un strat de crema si iar piscot si apoi crema se presara cu cacaua din belsug.
Se da la frigider peste noapte.
Pofta buna!
Mai simplu decat Tiramisu rețeta originală, nu-i asa?
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii