Tiramisu rețeta originală
Se freaca zaharul cu galbenusurile pana ce amestecul devine spumos. Se adauga cutia de mascarpone si se mixeaza bine. Separat se bate frisca si se pune peste compoziatia de mai sus, amestecand pana ce se omogenizeaza.
Se adauga si esenta de rom. Punem intr-un vas piscoturile trecute prin cafea, unul langa altul pana ce sa acopera toata suprafata vasului, peste ele se pune un strat de crema apoi alt strat de piscoturi, terminandu-se cu un strat de crema, peste care se presara cacao, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii