Tiramisu rețeta originală
Am facut o cafea fff tare pe care am lasat-o la racit iar cand e rece am adaugat cele 2 esente de rom si 1 cescuta lichior Baileys.
Intr-un castron am batut frisca si am bagat-o la frigider.
Intr-un alt castron am mixat galbenusurile cu zaharul pana au devenit albicioase apoi am adaugat mascarponele,2 cescute de lichior Baileys urmat de frisca.Piscoturile le-am inmuiat pe rand in cafea(dor ce le bagi si le scoti) si le-am aranjat in tava,dupa ce am pus un rand de piscoturi am pus jumatate din crema apoi inca un rand de piscoturi si restul de crema, asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală. Mie nu-mi place sa pun cacao deasupra deoarece ma inec cu ea asa ca rad ciocolata amaruie.
Imi pare rau ca nu am poza si cu sectiune dar am dus prajitura la fratele meu unde eram invitati si am uitat sa fac.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii