Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:
Se fierb doua cani de cafea tare si se lasa sa se raceasca.
5-6 galbenusuri se amesteca cu 2 plicuri de zahar vanilat.
Albusurile de la oua se bat cu un pic de sare pana ce devin tari si se dau la frigider.
In galbenusuri se adauga 500 g mascarpone si o lingurita doua de esenta de rom.
Se amesteca apoi galbenusurile cu albusurile.
Piscoturile se inmoaie in cafea, dupa care punem in vas un rand de piscoturi, unu de crema, unu de piscoturi, unul de crema.
La final se pudreaza cu cacao si se da la frigider.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii