Preparare Tiramisu rețeta originală:
Se pun in tava piscoturile care e insiropeaza cu cafeaua amestecata cu coniacul.Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu branza mascarpone se face ca o pasta.Albusurile se pun peste amestecul de mai sus si se incorporeaza bine. Se toarna un strat peste piscoturi si apoi se pune alt strat de piscoturi se insiropeaza si apoi al strat de amestec de branza, ultimul rand trebuie sa fie de amestec. Peste la urma se pune cacao data prin sita. Se pune la rece ptr cateva ore.
Enjoy!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii