Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 1 pachet piscoturi(400g)
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 500g mascarpone
  • 300 mg cafea

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Se separa albusurile de galbenusuri care se freaca bine cu zahar.Albusurile se bat spuma.in galbenusuri se adauga mascarponele si esenta de vanilie si se freaca bine pana se formeaza o pasta.Se toarna apoi compozitia formata peste albusurile batute spuma si se amesteca pana se incorporeaza bine.In cafea se adauga esenta de rom apoi se trec piscoturile.intr-o tava se aseaza un rand de piscoturi apoi se aduga un strat din crema formata apoi un alt rand de piscoturi urmat de inca un rand de crema.La sfarsit se presoara cu cacao de preferat cacao amaruie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise