Tiramisu rețeta originală
Chiar daca nu este un Tiramisu rețeta originală, este delicios.
Se amesteca nescafe cu zahar si apa si lichiorul de portocala se incalzeste putin pe foc mic ca sa se formeze un sos. Se freaca brinza cu smintina si praful de zahar intr-o o crema si se adauga 4 linguri din sos.
Intr-o tava dreptunghiulara se aseaza biscuitii inmuiati in sos. Se asaza unul linga altul pina se acopera toata tava, se toarna o parte din crema dupa care se asaza inca un strat de biscuiti si dupa care se adauga restul cremei.
Se netezeste suprafata prajiturii si se presara putina pudra de cacao sau ornamente de ciocolata. Se lasa o noapte la frigider ca sa se patrunda. Este o prajitura rece foarte gustoasa.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii