Tiramisu rețeta originală
Se amesteca 5 galbenusuri cu 500g mascarpone si 1/2 cana de zahar. Separat se bat albusurile spuma, se adauga prima compozitie plus panna dulce, se invarte pana se omogenizeaza bine piscoturile. Se pun pe o parte si pe alta in cafeaua indulcita cu 1-2 lg de amaro lucano (nu se inmoaie tot in cafea), se pune prima un strat de piscoturi, apoi un strat de crema, un strat de piscoturi si altul de crema, iar pe deasupra cacao.
Desi as fi vrut sa fac Tiramisu rețeta originală, am incercat reteta asta. Si nu mi-a parut rau deloc.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii