Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:
Se separa albusurile de galbenusuri. In albusuri se adauga 3 linguri zahar si se amesteca pana se ingroasa tare si se lasa la rece 2-3min.
In galbenusuri se adauga 7 linguri zahar si se amesteca pana se ingroasa. Se adauga cutia de mascarpone si se mixeaza pana devine o pasta fina.
Separat se face intr-un bol cafea (fierbinte) un pic mai tare, se amesteca cu 3 linguri zahar si se amesteca pana se topeste zaharul, se adauga sambuca.
Se inmoaie piscoturile in cafea si se aseaza intr-un platou dreptunghiular cu pereti de10cm. Se amesteca albusul cu galbenusul foarte usor si se intinde peste primul rand de piscoturi, se presara cu cacao si se adauga al 2 rand de piscoturi si crema deasupra. Se presoara din nou nou cu cacao si se lasa la racit.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii