Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:
Se separa albusurile de galbenusuri. In albusuri se adauga 3 linguri zahar si se amesteca pana se ingroasa tare si se lasa la rece 2-3min.
In galbenusuri se adauga 7 linguri zahar si se amesteca pana se ingroasa. Se adauga cutia de mascarpone si se mixeaza pana devine o pasta fina.
Separat se face intr-un bol cafea (fierbinte) un pic mai tare, se amesteca cu 3 linguri zahar si se amesteca pana se topeste zaharul, se adauga sambuca.
Se inmoaie piscoturile in cafea si se aseaza intr-un platou dreptunghiular cu pereti de10cm. Se amesteca albusul cu galbenusul foarte usor si se intinde peste primul rand de piscoturi, se presara cu cacao si se adauga al 2 rand de piscoturi si crema deasupra. Se presoara din nou nou cu cacao si se lasa la racit.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii