Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Tiramisu

Ingrediente

  • 500 GR PISCOTURI
  • 300 GR MASCARPONE
  • 200 GR ZAHAR
  • 200 ML FRISCA LICHIDA
  • 100 GR CAFEA MACINATA
  • 100 ML CONIAC
  • 30 GR CACAO
  • 5 OUA

Mod de preparare

Se bat spuma galbenusurile cu zaharul, frisca, albusul si mascarpone - se bat spuma fiecare separat.

Se pun galbenusurile peste mascarpone, se adauga frisca, apoi se pun albusurile si se amesteca de jos in sus.

In 500 ml apa se face o infuzie de cafea, se strecoara, se lasa la racit, apoi se amesteca cu coniacul.

Piscoturile se inmoaie in cafea, apoi se asaza pe un platou intr-un rand, se pune un strat de crema deasupra si se repeta operatia.

Se orneaza cu crema si se pudreaza cu cacao.

A fost incredibil de gustos, chiar daca nu este Tiramisu rețeta originală.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise