Tiramisu rețeta originală
Se bat spuma galbenusurile cu zaharul, frisca, albusul si mascarpone - se bat spuma fiecare separat.
Se pun galbenusurile peste mascarpone, se adauga frisca, apoi se pun albusurile si se amesteca de jos in sus.
In 500 ml apa se face o infuzie de cafea, se strecoara, se lasa la racit, apoi se amesteca cu coniacul.
Piscoturile se inmoaie in cafea, apoi se asaza pe un platou intr-un rand, se pune un strat de crema deasupra si se repeta operatia.
Se orneaza cu crema si se pudreaza cu cacao.
A fost incredibil de gustos, chiar daca nu este Tiramisu rețeta originală.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii