Tiramisu rețeta originală
Preparare Tiramisu rețeta originală: separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Intrun alt castron amestecam galbenusurile cu zahar pana devin spuma, adaugam mascarponele si mai mestecam pana cand amestecul nostru devine spumos. Adaugam incet albusurile spuma si amestecam pana cand sa incorporat totul. Inmuiem piscoturile rapid in cafea si le asezam intr-o forma dreptunghiulara. Acoperim cu un strat de crema si repetam pana cand am terminat ingredientele. Ultimul strat este de crema. Presaram putina cacao pe deasupra si bagam la frigider pentru cel putin 1 ora....
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii