Tigaie greceasca de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa
Tigaie greceasca de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Ingrediente

  • - 500 gr carne miel/ berbecut (impanata)
  • - 100 ml vin alb
  • - ulei de masline
  • - sare
  • - 1 dovlecel zucchini
  • - 1 dovlecel romanesc
  • - 1 leg mare marar
  • - 1 leg usturoi verde
  • - masline naturale
  • - rozmarin
  • - paine prajita
  • - piper cu lamaie
  • - rosii
  • - castraveti
  • - lamaie

Mod de preparare

Carnea se taie bucati potrivite. Se pregateste caserola de marinare de la Food Saver. Carnea se asaza in caserola, se toarna vinul si uleiul peste ea. Se asezoneaza cu sare, piper, se adauga marar verde tocat, cateva fire de usturoi verde. Dovleceii se spala si se taie felii grosute. Se adauga peste carne, vor iesi foarte aromatizati. Caserola se inchide, se agita putin cat sa se aseze toate ingredientele in marinada. Se conecteaza la aparatul de vidat Food Saver, se roteste butonul spre indicatorul de vidare, se videaza caserola, apoi se inchide din buton. Se deconecteaza de la aparat, se da la rece 20 minute.

Se pregateste un vas termorezistent. Se scoate caserola de la rece, se deschide din buton, apoi se desface capacul si se toarna tot continutul caserolei in forma de gatit. Se adauga cateva felii de paine prajita, rupte in bucati mai mici. Acestea vor absorbi din bait si vor deveni extrem de gustoase dupa copt.

Se pune vasul in cuptor, la foc potrivit, timp de 1 ora, apoi se mareste focul, si se mai lasa 20-30 minute, cat sa se rumeneasca frumos.

Se scoate si se serveste cu salata de rosii, castraveti, zucchini si lamaie. Un deliciu de mancare, foarte frageda si aromata, marinata extrem de repede cu ajutorul vidarii in caserola Food Saver.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise