Carnea se taie bucati potrivite. Se pregateste caserola de marinare de la Food Saver. Carnea se asaza in caserola, se toarna vinul si uleiul peste ea. Se asezoneaza cu sare, piper, se adauga marar verde tocat, cateva fire de usturoi verde. Dovleceii se spala si se taie felii grosute. Se adauga peste carne, vor iesi foarte aromatizati. Caserola se inchide, se agita putin cat sa se aseze toate ingredientele in marinada. Se conecteaza la aparatul de vidat Food Saver, se roteste butonul spre indicatorul de vidare, se videaza caserola, apoi se inchide din buton. Se deconecteaza de la aparat, se da la rece 20 minute.
Se pregateste un vas termorezistent. Se scoate caserola de la rece, se deschide din buton, apoi se desface capacul si se toarna tot continutul caserolei in forma de gatit. Se adauga cateva felii de paine prajita, rupte in bucati mai mici. Acestea vor absorbi din bait si vor deveni extrem de gustoase dupa copt.
Se pune vasul in cuptor, la foc potrivit, timp de 1 ora, apoi se mareste focul, si se mai lasa 20-30 minute, cat sa se rumeneasca frumos.
Se scoate si se serveste cu salata de rosii, castraveti, zucchini si lamaie. Un deliciu de mancare, foarte frageda si aromata, marinata extrem de repede cu ajutorul vidarii in caserola Food Saver.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii