Tiramisu rețeta originală
Cum se prepara Tiramisu rețeta originală:
Separati galbenusurile de albusuri.
Bateti albusul tare cu putin zahar.
Galbenusurile de oua mixatile cu zaharul si frecati-le pana se face o pasta tare.
Adaugati 50 ml de cafea in mascarpone, albusurile batute tari si galbenusurile de oua.
Punetil-e la frigider.
Luati 6-8 pahare de martini. Cafeaua ramasa punetil intr-un bol si puneti piscoturile in cafea .
Apoi puneti cate 3 piscoturi in fiecare pahar de martini .
Scoateti crema de mascarpone mixata cu albusul si galbenusurile de oua din frigider si umpleti paharele de martini peste piscoturi. Puneti-le apoi inapoi in frigider pana la servire.
La servire razuiti ciocolata si cacao peste crema si ornati cu frunza de menta proaspata.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii