Ingrediente
750g biftec de vita, 15 ml.(1 lingura) amidon, 10 ml. sos de soia, 15 ml. ulei, 1 brocoli taiat buchetele, 1 ardei gras rosu taiat fasii, 125 ml.sos de gatit Teriyaki, 75 ml. supa se vita, 2 buc. ceapa verde taiata felii pe diagonala
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
12 voturi
Mod de preparare
Se incing 10 ml. ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea pana isi pierde culoarea rosiatica,aproximativ 5-6 minute.Punem carnea pe o farfurie.
In aceeasi tigaie incalzim restul de ulei,5 ml.,adaugam brocoliul si ardeiul rosu si calim cca. 3 minute.Adaugam carnea si sosul de gatit Teriyaki si lasam pe foc cam 10 minute amestecand din cand in cand.
Intr-un castronel amestecam restul de amidon,10 ml. si supa de vita, pana se dizolva amidonul si turnam peste carne.Micsoram focul si mai lasam cam 2-3 minute pana se ingroasa sosul.
Se pune carnea pe farfurii,se decoreaza cu ceapa verde si se serveste cu orez fiert la aburi.
Pofta buna!