Ungem cu putin ulei o forma de chec si o tapetam cu folie de plastic intinzand-o cat mai bine.
Rupem ciocolata in bucati si o topim la bain-marie. Cand s-a topit luam ciocolata de pe foc, amestecam si lasam sa se raceasca.
Batem frisca lichida pana cand incepe sa se ingroase. Separat frecam branza pana cand devine cremoasa, apoi incorporam coaja rasa si 50g de zahar.
Amestecam bine, apoi adaugam frisca si ciocolata topita si racita.
Punem compozitia in forma de chec, o nivelam si o bagam la congelator cel putin 4 ore.
Amestecam fructele cu zaharul ramas, le punem intr-o craticioara la foc mic pana cand se topeste zaharul, apoi adaugam coniacul.
Cand scoatem terina de la congelator tinem forma de chec 20-30 secunde in apa fierbinte, apoi o rasturnam pe un platou. Indepartam cu grija forma si folia de plastic.
Se serveste taiata felii, ornata cu frunze de menta si alaturi de fructele cu coniac.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii