Se taie coaja feliilor de paine si se acopera baza unei forme de tort tapetata cu folie alimentara;Intr-un vas se amesteca branza topita cu urda,verdeata,prazul taiate marunt si amestecate foarte bine,se condimenteaza cu sare daca e nevoie si piper apoi se pune jumatate din cantitate peste miezul de paine,se uniformizeaza,deasupra se pun fileuri de somon,capere taiate,se acopera cu restul de branza,se uniformizeaza si se pune un alt strat de miez de paine.
Intr-un bol se paseaza branza feta,se adauga laptele,boia,ardei gras si gogosar cubulete mici,se incorporeaza gelatina hidratata 5min in 2linguri apa rece apoi dizolvata pe bain-marie iar dupa ce totul este omogenizat,se rastoarna in forma se uniformizeaza,se acopera cu restul de folie care este pe marginea formei si se lasa la frigider pana a doua zi.
Se scoate terina din forma cu grija se desprinde folia,se pune pe un platou,se decoreaza cu felii de ou fiert,capere,felii de lamaie,file de peste,frunze de busuioc apoi se pudreaza cu boia
Pentru ornat,fiecare cu imaginatia lui.
Pentru ca in fiecare an de sarbatorile Anului Nou nu trebuie sa ne lipseasca pestele de pe masa,recomand acest aperitiv super delicios.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii