Telemea in ulei de masline

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Telemea in ulei de masline

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -telemea taiata cubulete (se poate inlocui cu orice alt tip de branza va place, dar care se poate taia cuburi)
  • -ulei de masline cat cuprinde
  • -1 ardei iute
  • -cateva boabe de strugure
  • -sare
  • -condimente (boabe de piper, boabe de ienibahar, 1 crenguta de rozmarin, 2 foi de dafin, cimbru, busuioc--proaspat sau uscat-- seminte de chimen)

Mod de preparare

Am umplut un borcanel cu telemeaua taiata cubulete, intre care am intercalat rondele de ardei iute, babe de strugure si toate condimentele de mai sus, apoi am turnat ulei de masline pana s-a acoperit bine telemeaua. Am inchis borcanul ermetic si l-am fotografiat pt voi. Totul se lasa la macerat cca 2 sapt., apoi branza se poate servi...pe langa imaginea extrem de apetisanta, va asigur ca are si un gust minunat!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise