Pentru inceput vom bate ouale cu un praf de sare dupa care vom adauga zaharul si zaharul vanilat treptat si vom mixa usor compozitia apoi vom adauga uleiul . Faina am incorporato cu praful de copt si cu cacaoa le-am cernut si apoi le-am adaugat in compozitie mixand usor spre final am turnat si laptele. Cuptorul este deja pornit ,am tapetat o tava cu hartie de copt am turnat compozitia si am dato la copt pentru 35 minute.
Cand e gata o lasam la racit pentru a putea fi taiata patratele.Cand prajitura e rece vom trece la facut glazura. Glazura se va face in bain-marie vom adauga laptele apoi zaharul amestecam sa se topeasca dupa care vom adauga si ciocolata rupta in bucatele apoi untul lasam sa se topeasca toate si sa se incorporeze toate ingredientele.
Vom lua glazura de pe aragaz si vom trece prin ea fiecare bucatica dupa care o vom rostogoli prin nuca de cocos.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii