Se spala vinetele,se curata si se taie pe lung in felii groase de 1 cm.Se sareaza si se lasa asa 10 minute.Intre timp se curata rosiile si se taie felii.Carnea tocata se prajeste in ulei incins pana se faramiteaza,apoi se adauga bulion ,maghiran si rozmarin,tocate.Se toarna vinul si se inabusa 5 minute;se sareaza si pipereaza.
Feliile de vinete se sterg si se asaza una langa alta pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se taie cuburi mozzarella si se amesteca cu carnea tocata;3/4 din compozitie se repartizeaza pe vinete si se acopera cu rosii si restul de carne.
Se coace la cuptor 15 minute.Se serveste cu orez.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii