Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi se adauga in untul frecat, se sareaza dupa gust. Pasta se poate folosi ca atare sau ca sa fie mai picanta, se amesteca cu pasta de sardele sau cu sardele cu tot uleiul respectiv. Se ung tartinele, se orneaza cu ardei, rosii, masline.
Pasta se poate pastra in borcan, la frigider, servind pentru pregatirea sandvisurilor, in diverse ocazii.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii