Foietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece.
Mozzarella o taiem cubulete.
Tonul il scurgem de sucul propriu si il facem bucatele cu fruculita.
Ouale fierte tari, reci, le taiem bucati potrivite.
Rosia o spalam si o taiem felii rotunde.
Foietajul dezghetat il punem pe masa de lucru, il mai intindem putin cu sucitorul.
Taiem 6 patrate, de dimensiune egala.
Luam cate o forma de tarta si asezam cate un patrat de aluat (eu am folosit forme de silicon, dar daca folositi din aluminiu, le ungeti inainte cu putin unt si le presarati cu faina). Il presam cu degetele si pe margini, il intepam cu furculita.
In fiecare forma asezam bucatele de ton, ou, apoi mozzarella.
Deasupra, asezam cate o felie de rosie, peste care presarm sare, piper si ierburi de Provence.
Asezam formele intr-o tava mare, le introducem in cuptorul incins.
Le coacem la o temperatura potrivita, pana se rumeneste foietajul.
Cand sunt gata, le scoatem din cuptor.
Le lasam putin sa se racoreasca si servim.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii