Se freaca untul cu zaharul pina cind devine spumos. Se adauga oul, zaharul vanilat si sarea. Se amesteca si se pune faina. Se framinta putin si se da aluatul la rece 1-2 ore. Se imbraca apoi formele de tarta, cu aluat intr-un strat cit se poate de subtire. Se aseaza tartele intr-o tava si se coc la foc potrivit 25-30 de minute. Se scot din forme, se lasa sa se raceasca si se umplu cu boabe mari de struguri. Deasupra se toarna peltea calduta.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii