Se fierb ouale cam 10 minute, se trec pe sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se toaca ceapa marunt si se pune intr-un bol. Se adauga castravetii taiati cubulete mici, la fel procedam cu ardeiul si cu ouale.
Separat se amesteca maioneza cu mustarul, sare, piper, boia, usturoiul pisat si tarhonul tocat foarte marunt. Amestecam totul si turnam peste amestecul de oua si legume , amestecindu-le usor.
La sfirsit adaugam patrunjelul tocat marunt. Servim pe felii de ardei gras.
Reteta in pasi: http://inbucatarielajanet.blogspot.ro/2012/12/tartar-de-oua.html
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii