Se fierb ouale cam 10 minute, se trec pe sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se toaca ceapa marunt si se pune intr-un bol. Se adauga castravetii taiati cubulete mici, la fel procedam cu ardeiul si cu ouale.
Separat se amesteca maioneza cu mustarul, sare, piper, boia, usturoiul pisat si tarhonul tocat foarte marunt. Amestecam totul si turnam peste amestecul de oua si legume , amestecindu-le usor.
La sfirsit adaugam patrunjelul tocat marunt. Servim pe felii de ardei gras.
Reteta in pasi: http://inbucatarielajanet.blogspot.ro/2012/12/tartar-de-oua.html
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii