Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine.
Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic si se aseaza in forma de tarta.
Se incinge un pic de ulei de masline si se caleste ceapa rosie taiata julien,cand ceapa capata culoarea sticloasa adaugam lingurita de zahar,lasam un pic sa caramelizeze,presaram un pic de lemongrass si adaugam lingura de otet balsamic,lasam sa se evapore si potrivim de sare dupa ce am adaugat uleiul de la conserva de ansoa(este delicios!) si peperoncino.
Turnam ceapa deasupra aluatului de tarta,repartizam fileele de ansoa si cateva jumatati de masline verzi(pentru un pic de culoare) si dam la cuptor,cca 20 de minute pana ce se rumeneste un pic aluatul.Lasam sa se raceasca un pic tarta apoi o scoatem din forma si o portionam.Este absolut delicioasa,cu un gust usor dulceag ,picant ,afumat,un preparat delicios ce merita incercat.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii