Prazul il taiem feliute doar partea alba, ardeiul taiat fasii,dovleceii ii taiem rondele;Calim totul la foc domol,pt a nu arde prazul,iar la sfarsit adaugam rosiile taiate felii,sotam totul condimentam cu sare si piper;
Intindem foaia intr-o tava tapetata cu hartie,intepam foaia din loc in loc cu furculita,turnam compozitia in acare am batut 2-3 oua,decoram cu patrunjel si asezam felii de mozzarella sau cvascaval;Introducem in cuptorul cald 200°C timp de 20 minute,
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii