1 )Am desfacut aluatul de tarte din hartia de ambalaj cu o jumatate de ora, inainte de prepararea tartei, dupa care am pregatit tava, am unso cu ulei si am asezat foaia cu hartia pergament.
2) Jumatate din sunca de praga am faramitat-o in robotul de bucatarie, am adaugat Philadelphia, ouale intregi, sare, piper, am amestecat totul bine.
3) Peste foaia de tarta am asezat felii de sunca de Praga, am turnat compozitia pregatita mai sus, iar deasupra am ornat cu felii de Mozzarella.
4) La sfarsit, prima de a introduce tarta in cuptorul incins, 180°C, am uns cu galbenus de ou bordul acesteia.
5) Se coace cam 30 minute in cuptorul preancalzit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii