Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac

Ingrediente

  • 1 pachet foaie frageda din comert
  • 200g prosciutto sau sunca de praga
  • 150g branza dulce sau sarata
  • 2 oua
  • seminte de mac
  • smantana 3-4 linguri
  • 2-3 linguri parmezan

Mod de preparare

Intindem foaia intr-o tava de tarta si-o intepam din loc in loc;

Amestecam branza cu un ou si albusul de la celalalt,smantana,parmezanul;

Asezam peste foaia frageda prosciutto,deasupra turnam compozitia ,si decoram cu putina pasta pe care am taiat-o de pe marginea tavii;

Ungem cu galbenus,decoram cu mac si introducem 20 minute in cuptorul cald 200°C

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise