Intr-o tava intindeti foaia frageda si intepati-o cu furculita. Separat taiati ceapa pestisori si calti-o in ulei. Ardeiul taiat fideluta si dovlecelul taiat rondele le caliti impreuna si le amestecati cu ceapa calita, lasati totul sa se raceasca.
Se bat ouale bine cu sare, piper, cascaval, se amesteca cu verdurile calite, dar reci. Peste aluatul intepat se aseaza feliile de sunca, urmatorul strat va fi de oua-verdure, se poate decora cu patrunjel tocat marunt.
Se introduce la cuptor 180° timp de 20-25'.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii