Se rupe ciocolata bucatele si se lasa sa se topeasca, amestecand-o bine cu frisca si praful de cuisoare, si apoi se tine cateva ore la rece, pana ce se intareste.
Se pun biscuitii intr-o punga de plastic, se maruntesc cu sucitorul, dupa care se framanta cu untul topit. Aluatul astfel obtinut se intinde pe fundul si peretii unei forme de tarta si se apasa pe margini cu degetele. Se acopera cu o folie de plastic si se tine la rece, cel putin 2 ore.
Ciocolata intarita se bate cu mixerul, pana devine cremoasa, si se intinde peste aluatul din tava.
Se pune tarta din nou la rece - circa 30 de minute - si inainte de-a o servi se presara deasupra pudra de cacao.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii