Incalziti cuptorul la 350°F. Dati biscutii prin masina de nuci sau in robotul de bucatarie. Se topeste untul si fierbinte se ameteca cu biscuitii. Pe fundul unei forme de tarta cu diametrul de 23 cm se formeaza o crusta care se da la cuptor 10 minute. Se lasa sa se raceasca.Se amesteca cu mixerul laptele condensat cu zeama de lamaie si se toarna peste crusta din biscuiti. Se da la frigider pana se intareste, apoi se pune frisca deasupra.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii