Se aseaza aluatul in forma pusa pe tava de la aragaz si se incinge cuptorul la 180gr..
Se caleste spanacul in unt, la foc mic, se sareaza, se pipereaza, se lasa sa se scurga bine si se pune intr-un castron. Se amesteca cu branza de vaci (sau urda), ouale, cascavalul ras si smantana si se condimenteaza cu nucsoara.
Se toarna umplutura peste aluatul din forma, se netezeste la suprafata si se coace tarta 30 de minute, pana ce se rumeneste frumos pe margini si se intareste umplutura.
Inainte de-a o servi, se aseaza de jur imprejur feliile de ou unse cu unt topit. Se poate servi fierbinte, calduta sau rece.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii