Sunca si salamul le taiem felii subtiri.
Ceapa verde o curatam, o taiem marunt si o calim in putin unt.
Ungem cu unt o forma rotunda de 40 cm diametru , asezam o foaie de aluat pe fundul tavii si 1-2 cm din aluat sa acopere peretii laterali ai formei.Intepam cu furculita aluatul, din loc in loc.
Ceapa verde sotata o asezam pe aluatul din tava, presaram peste ea sunca si salamul taiate.
Intr-in bol mai mare spargem 14 oute pe care le batem bine cu smantana , cu casul de oaie razuit si cu 13 mini mozzarella. Asezonam si rasturnam compozitia peste salamul din tava.
Deasupra radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mari.
Deasupra spargem celelalte 7 oute si le asezam din loc in loc, intercalate cu cele 7 mini mozzarella ramase.
Ornam cu putin ardei gras rosu si cu frunze de ceapa verde.
Dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ o ora pina cand deasupra se face o crusta aramie si ouale sunt coapte si mozarela topita.
Se serveste asa calda, taiata in portii.
Pofta mare !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii