Se face aluatul se amesteca faina cu untul si un praf de sare, dup ace se omogenizeaza inredientele, se face ca un bulgaras se impacheteaza in folie de plastic si se da la frigider 30 minute.
Se va trece la pregatirea umpluturii, se pune praful de budinca dupa care se pune 100-150 ml de lapte se adauga zaharul si se amesteca la robot aproximativ 10 minute, dupa care se adauga oule pe rand si se continua amestecarea inca 1o minute.
Trecem la pregatirea fructelor se curata de coaja kiwi si mandarinele, se taie in rondele kiwi si mandarinele se lasa felii se taie merele(nu se curate de coaja)in felii subtirii.
Se scoate aluatul de la frigider, se unge un pic forma si se tapeteaza cu faina, se-ntinde coca rezultata in forma si se aranjeaza pe margini cu ajutorul unei furculite ca in imaginile alaturate. Se pun merele, se adauga compozitia se pun mandarine, kiwi si la sparsit se decoreaza cu capsuni, se da la cuptor, in primele 10 minute nu se deschide usa cuptorului dupa care se poate verifica cand este facuta poate fi 25-40 de minute in functie de cuptorul fiecaruia. Dupa ce tarta este gata se mai lasa 5 minute in cuptor dupa care se poate scoate si pudra daca dorim cu zahar pudra sau putem folosii diferite topping-uri dupa gustul fiecaruia.
Pofta buna si Happy Valentine’s Day, ideea prepararii acestei tarte mi-a venit dupa ce am discutat cu Roberta Epure.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii