Se pune prima data cuptorul la incalzit la 210 g. Batem cu telul toate ingredientele fara gem si mere. Ungem o tava cu ulei si tapetata cu faina, punem jumate din compozitie, taiem jumatate de mar taiat feliute subtiri si-l punem peste compozitie dupa care punem si cea de-a doua compozitie ce ne-a ramas peste mere si tot asa. Merele le taiem feliute subtiri si le punem deasupra cit mai frumos, bagam la cuptor circa 1 ora si coborim gradele la 170. Cand este gata o scoatem din cuptor si o ungem cu gemul caldut pe deasupra, dupa care lasam sa se raceasca si bagam la frigider. Pofta buna, sper sa placa.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii