Incalzim cuptorul la 200 grade si ungem o tava ptr tarta.
Punem la incalzit laptele adaugam sare, piper la gust, cand incepe sa fiarba facem focul mic si adaugam paharul de faina amestecam pana devine o mamaliga moale potrivita adaugam untul si parmezanul si turnam mamaliga in tava de tarta unsa. O nivelam dandu-i forma de tarta si o coacem 15 minute pana se intareste putin.
Pregatim umplutura - amestecam toate ingredientele si condimentam dupa gust.
Pregatim legumele - Intr-o tigaie incalzim uleiul si prajim putin florile de brocoli, ardeiul, ceapa piperam la gustsi amestecam din cand in cand cam 3minute pana se inmoaie putin.
Pe baza de malai care s-a copt asezam amestecul de branzeturi iar deasupra adaugam legumele aranjam si rosioare taiate in doua si felioare de masline si presaram parmezan deasupra.
Incalzim cuptorul la 220 de grade si coacem tarta 12-15 minute pana se rumeneste usor o scoatem si o lasam sa se raceasca putin dupa care putem portiona si servi.
Minunata pentru cina sau la un pranz usor.
In fotografii vedeti tarta - eu am folosit numai ardei ceapa si rosioare cu masline dar a iesit foarte gustos.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii