Crusta:
Se preincalzeste cuptorul la 170 g C.
Se amesteca in blender faina de migdale si cocosul, se adauga uleiul de cocos, sarea si siropul de artar si se mixeaza.
Se pune amestecul in tava si se preseaza cu ajutorul unei linguri.
Se da tava la cuptor pentru 10 minute pana ce crusta devine aurie (verificati cam dupa 7 minute).
Se lasa la racit in tava.
Crema:
Se pune laptele de cocos intr-o cratita, pe foc iar cand incepe sa fiarba se ia de pe foc, se toarna intr-un vas, peste ciocolata maruntita.
Se lasa 1 minut apoi se mixeaza cu mixerul pentru a se omogeniza foarte bine ingredientele.
Se toarna crema peste crusta.
Topping:
Se pun ingredientele pentru topping intr-o tava, pe hartie de copt si se tin la cuptor aproximativ 3 minute.
Se aseaza peste crema si se lasa la racit.
Inainte de servire recomand sa tineti tarta o ora la frigider
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii