Folosind o razatoare speciala se feliaza cartofii si ceapa.
Unge forma cu foarte putin ulei de masline.
Pune feliutele de cartofi circular, una suprapusa peste jumatatea celeilalte, ajungand treptat catre centru. Adauga feliute de cartof dulce si ceapa .
Intr-un vas separat, bate 2 oua. Adauga telemea rasa, sare, piper si cimbru. Pune acest amestec peste cartofii din forma de gatit si folosind o furculita, disperseaza amestecul in asa fel incat sa ajunga la aproape toate feliutele de cartof.
Pre-incalzeste cuptorul la 180ºC si pune tarta la cuptor pentru 30-35 de minute.
Presara paprika dulce pe deasupra si adauga verdeturi proaspete.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii