Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar.
Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul pana devin o pasta omogena. Se adauga uleiul, apoi praful de copt stins in lapte. Se omogenieaza si se adauga treptat faina.
Separat se bat albusurile cu sare si se amesteca in aluat.
Aluatul se pune intr-o tava unsa cu margarina, iar fructele se aseaza pe toata suprafata tavii cu partea zemoasa in exterior. Se presara usor zaharul vanilat (mai mult peste fructe). Se coace la foc mediu.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii