Se separa ouale si se bat spuma albusurile. Intr-un ibric, se pune apa cu zaharul si se asteapta sa clocoteasca. Apa vine apoi turnata fierbinte peste albus. Se mixeaza pentru 5 minute la viteza maxima si apoi, se adauga pe rand esenta, galbenusurile, uleiul si faina amestecata direct cu praful de copt. Se amesteca pana se formeaza o pasta omogena. Aceasta se toarna in tava de tarta, tapetata cu unt si faina. Deasupra, se aseaza fructele care le aveti. Se da la cuptor si se consuma dupa ce s-a racit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii