Untul impreuna cu jumatatea din cantitatea de zahar se freaca bine pana devine cremos, dupa care se adauga pliculetele de zahar vanilat si coaja de la o lamaie (spalata in prealabil). Se adauga galbenusurile unul cate unul amestecandu-se bine. Separat se bat albusurile spuma adaugandu-se restul de zahar. Se adauga peste aceasta spuma galbenusurile cu unt si se incorporeaza.Faina se pune \"in ploaie\" amestecand usor. La urma se adauga si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Compozitia astfel obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu unt. Deasupra se pun visinele scurse de zeama date mai intai prin faina. Se pune la copt in cuptorul deja incalzit, lasand foc mic primele 15-20 minute dupa care se mareste focul inca 20 min(sau pana e gata)
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii