Pentru aluat, se amestecă uleiul cu apa minerală, sarea, praful de copt și făina cernută; aluatul nu trebuie să fie prea legat, dar nici să curgă; apoi îl lăsăm la rece cam cca o jumătate de oră.
Pentru umplutură, călim ceapa în ulei, apoi adăugăm și varza tocată mărunt. Peste aceasta adăugăm o ceașcă de apă călduță și lăsăm până se înmoaie. La sfârșit adăugăm condimentele și lăsăm să se răcească.
Aluatul îl împărțim în două, având grijă ca partea de jos să fie mai mare. Cu ea îmbrăcăm pereții tavei unse în prealabil cu ulei. Apoi, punem compoziția de varză (bine scăzută și răcită) peste foaia de aluat din tavă și acoperim cu cealaltă foaie. Aluatul îl înțepăm din loc în loc, iar deasupra putem presăra semințe de susan.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii