Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva.
Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele.
In loc de faina se poate folosi amidon de porumb,dar eu nu am avut in casa .
Incorporam,rand pe rand ,ouale si amestecam cu o lingura de lemn pentru o buna omogenizare.
Adaugam boabele de porumb ,scurse de apa si apoi cascavalul ras.
Stingem praful de copt in zeama de lamaie si apoi il adaugam in compozitie.
Condimentam dupa gust cu sare si piper proaspat macinat.
Amestecam.
Tapetam o forma(eu am folosit o forma 30/20 cm) cu faina si o imbracam in hartie de copt.
Turnam jumatate din compozitie dupa care asezam ouale fierte pe mijlocul formei,pe lungime.
Acoperim cu cealalta jumatate de compozitie.
Batem cele doua oua cu un praf de sare si adaugam cascavalul.
Amestecam dupa care turnam peste tarta.
Presaram patrunjel verde taiat marunt.
Preincalzim cuptorul.
Dam la cuptor ,la 180 grade,timp de aproximativ 50 min.
Lasam la racit in tava.
Apoi feliem.
Va doresc pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii