Mai intai, cuptorul trebuie incalzit de dinainte, la un foc zdravan. Intindeti aluatul si asezati-l intr-o forma de tarta (la cat aluat v-am spus, 23 de cm ar trebui sa fie diametrul). Intepati putin fundul cu o furculita, asezati deasupra folie de aluminiu alimentar, puneti ceva boabe de fasole deasupra si coaceti 15 minute. Scoateti fasolea si aluminiul, ungeti aluatul cu un strat fin si uniform de mustar, dupa care din nou la cuptor, inca 5 minute, dupa care lasati-l deoparte, ca vine si vremea lui. Cat despre umplutura, caliti costita tocata fasiute subtiri in ulei, pana devine crocanta. Puneti-o deoparte, eliminati mare parte din grasimea formata si in ce ramane caliti ceapa, vreo 15 minute, amestecand din cand in cand. Ca sa fie mancarea mai usoara, e bine sa puneti dupa calire costita si ceapa pe o hartie absorbanta. Bateti ouale cu smantana, sarati si piperati. Presarati uniform svaiterul peste aluatul lasat in asteptare, dupa care urmeaza ceapa si apoi costita. Turnati ouale batute si bagati tava din nou in cuptor, la foc mijlociu, si coaceti timp de 35-45 de minute. Scoateti din forma si puneti tarta pe o grila, sa se racoreasca putin.
sw serveste calda
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii