Blatul se face ca un pandispan obisnuit, separam albusurile, le batem spuma,Se amesteca galbenusurile cu zaharul si uleiul si se adauga usor peste albusuri.Apoi picuram esenta de vanilie si adaugam si faina in ploaie.
Crema: se storc strugurii si se strecoara intr-un pahar.Mustul obtinut se amesteca cu praful de budinca.Se toarna peste laptele caldut si se formeaza o budinca roz in care adaugam zaharul vanilinat si 30 g unt/margarina.
Se coace blatul intr-o tava dreptunghiulara.Se lasa sa se raceasca si apoi se toarna peste el budinca roz. Se taie triunghiuri si se orneaza cu jumatati de struguri fara samburi.
Separat am compus un strugure din bilute de cocos(se fac simplu prin framantarea unor parti egale de unt/margarina,nuca de cocos, lapte praf si zahar pudra) in care am pus cateva merisoare la mijloc si apoi le-am tavalit prin razatura de nuca de cocos.Le-am servit impreuna pentru efect artistic.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii